Pilihanraya JPP KAMPIS 2009/2010

Assalamualaikum.

Pada tahun ini, Jawatankuasa Perwakilan Pelajar bagi sesi 2008/2009 secara rasminya telah dibubarkan pada tanggal 10 Febuari 2009. Ucapan tahniah dan terima kasih dihulurkan kepada semua ahli jawantankuasa yang lepas kerana bakti yang telah disumbangkan kepada warga KAMPIS.

Pada tahun ini juga, serentak dengan pembubaran JPP 08/09 terdapat JPP 09/10 akan dibentuk. Pada pilihanraya kali ini telah melibatkan semua kursus di mana setiap batch telah diberi kuota untuk ahlinya bertanding. Bagi Batch PISMP IPGM Ambilan Januari 2008, seramai 6 lelaki dan 8 perempuan telah menyahut cabaran untuk menjadi wakil pelajar pada tahun ini.

Kami berharap benar agar semua calon-calon ini berjaya memperoleh tempat di dalam JPP nanti.
Sebelum hari kemuncak pilihanraya tiba, proses yang seterusnya selepas penamaan calon adalah setiap calon perlu memberikan manifesto masing-masing.

Malam Manifesto bagi seluruh calon yang bertanding dalam pilihanraya kali ini berlansung selama dua hari.


Hari : Rabu & Khamis
Masa : 9.30 malam.

Tempat : Dewan Jalil Hasan KAMPIS


Pada tanggal 20 Febuari 2008, hari yang dinanti-nantikan oleh semua warga KAMPIS akan tiba. Hari yang dimaksudkan ialah Hari Pilihanraya JPP KAMPIS Sesi 2009/2010.

Apa yang kami harapkan ialah warga batch PISMP IPGM khususnya hendaklah memberi sokongan yang padu kepada wakil-wakil batch kita sendiri. Marilah kita sama-sama berusaha, berdoa dan bertawakkal kepada Allah agar segala urusan pada hari tersebut dapat berjalan dengan lancar.UNDILAH CALON-CALON BATCH PISMP IPGM AMBILAN JANUARI 2008


P/S : Untuk poster calon muslimah, pihak exco penerbitan sedang di dalam proses pembikinan. Diharap dapat bersabar dan kesulitan amat dikesali. Terima kasih.

0 comments:

Post a Comment